top of page

Fitness Group

Public·12 members

Livet I Den Hurtige Bane


Younes Deaibes sidder ved et rundt bord i Ild.Pizzas hovedkontor i Åbyhøj. Hans libanesiske rødder har givet hans hud en varm mandelfarve; hans dialekt afslører aarhusianeren i ham. De gyldenbrune øjne har en rød kant, der vidner om lange dage og nætter på kontoret.
Livet I Den Hurtige Bane


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2uhjSF&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3guNuNgzVr8_2R-r9_m2HHAt leve livet i den hurtige bane er ikke fremmede for Niarn. I 2014 indstillede han karrieren efter at have kæmpet med misbrug i en længere periode. Nu har han været ædru lige siden, og er klar til at vende tilbage til hans fans.


Forandring skaber udvikling. Og nogle gange kaos. Men i min jagt på den endeløse tidssvarende evolution, der i min optik er hele omdrejningspunktet for livet i den hurtige bane, er jeg indforstået med den overhængende risiko. For forandring ville jeg død og pine have og - ikke uvæsentligt - min branche kræver det... Og det kan for eksempel være positivt mentalt stimulerende at flytte af lyst.


få en unik oplevelse med dette musikforedrag, der giver et indblik i et turbulent og kontrastfyldt liv med ADHD, der spænder vidt, fra livet i den hurtige bane, dårligt selskab, stoffer, og kaos, til succes som både musiker og far, total styr på kostplanen og kærligheden..Det hele krydres af indlagte sange skrevet og komponeret af Danni selv. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page